M-Files – Våra kundreferenser!

Under åren har vi på Svedok installerat M-Files hos många kunder i olika typer av branscher runt om i Sverige.
Här har vi samlat några av dem för att de ska få ge sin upplevelse kring M-Files och vad det gjort för dem i deras vardag.

Visioner advokatbyrå – Under våren 2015 såg vi på Visioner Advokatbyrå ett behov att hitta ett bättre och mer användarvänligt dokumenthanteringssystem. Advokatbyrån hade utvecklats, personalstyrkan och kontoren ökat, och därmed även behovet av ett snabbt, smidigt och framförallt mobilt dokumenthanteringssystem.

Lösningen hittades med hjälp av ett tätt samarbete med datakonsulterna Jonas Jonsson och Jesper Johansson samt deras kunskaper om mjukvaran M-Files. Ett ”Advokatvalv” skapades, skräddarsytt för oss!

Vi sparar tid, energi och pengar och är mycket nöjda med både M-Files och den support vi får.


Triator Storkök – Jesper på Svedok har satt upp vårt M-Files system som vi även har kopplat till vårt orderhanteringssystem Mobigo. Vi hanterar bland annat våra offerter och projekt men även all möjlig dokumentation kring utbildningar mm.

Montörerna på fältet har genom M-Files tillgång till manualer och sprängskisser från sina mobiler. Detta bidrar till ökad servicegrad gentemot våra kunder och det är det viktigaste för oss.


Assistanspoolen – Svedok har hjälpt oss med vårt M-Files system som är även är sammankopplat till vårt tidsrapporteringverktyg för assistenter som heter Rikta Tid.

I M-Files kan vi enkelt spara och söka efter alla dokument. Säkerheten är otroligt viktig för oss och vi känner oss helt trygga med M-Files. Svedok har även byggt en del arbetsflöden som hjälper oss att arbeta ännu effektivare.


Azelio – Genom att använda M-Files med support från Svedok för att styra vår dokumenthantering har vi full kontroll på lagrad data. Vi kan enkelt och effektivt koppla samt spåra dokument till rätt dokumentkategori för Produkt-, Projekt, Funktions-, Avtals- och Arbetsplatsrelaterad data.

Att vara ett företag i en kontinuerligt utvecklande miljö med fokus på verksamhetsförbättring och kvalitetssäkring kan Azelio starkt rekommendera kombinationen M-Files med tillhörande stöd genom Svedok.


Svedok – Återförsäljare av M-Files i Sverige

Vill du veta om M-Files är rätt för dig?